وبلاگ

طرز تهیه فیله مرغ پفکی

وبلاگ

طرز تهیه فیله مرغ پفکی زمان پخت برای پخت :20 دقیقه  زمان آماده سازی مواد:15دقیقه مناسب برای 5 نفر مواد لازم برای فیله مرغ پفکی فیله مرغ : 5 تکه ماء الشعیر...

ادامه مطلب

بیکن چیست؟

وبلاگ

بیکِن یا لارد گوشت خوک نمک‌سود شده را می‌گویند. بیکن را از نمک‌سود کردن گوشت خوک در حوض شوراب با مقدار زیادی نمک تهیه می‌کنند. بیکن به گوشت خوکی که آن را خشک کرده اند نیز اطلاق می‌شود. پس از...

ادامه مطلب

سالامی چیست؟

وبلاگ

سالامی یک فراورده گوشتی است که در فرایندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا، تولید می‌شود. ماده اصلی آن ممکن است از گوشت خوک یا گوشت گوساله باشد. این ماده غذایی به دلیلی قابلیت فسادناپذیری‌اش که...

ادامه مطلب

پپرونی

وبلاگ

پپرونی به‌معنای فلفلی، نوعی سالامی تند آمریکایی است که از گوشت خوک و گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزه‌دار شده‌است تهیه می‌شود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده...

ادامه مطلب

همبرگر

وبلاگ

هَمبـِرگِر گونه‌ای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخ‌کرده‌است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار می‌گیرد. گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است به صورت کبابی درست شود یا سرخ شود. میان...

ادامه مطلب
  • 1
  • 2